Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2961 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoiardi morbidi
40 min
Mousse all'avocado
15 min
Monte bianco
1h
Crostata alle mele
1h
Meringhette fantasma
12h 30min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Meringa al cacao
2h 30 min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2 Std.
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30 min
Risotto alla Parmigiana
40 min
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5h