Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2961 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote sottovuoto al miele
1sa 20 dk
Affogato al cioccolato e brandy
15 分钟
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1 godz. 5 min
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1 godz. 5 min
Gelato al Primitivo di Manduria
24 godz. 30 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1sa 30 dk
Biscotti ai semi di papavero e lamponi
45 min
Croccante alle arachidi
1sa 30 dk
Aperitivo alla fragola
15 分钟
Stracotto di manzo ai carciofi
3 godz. 25 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min