Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2961 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15min
Budino di mais (senza glutine)
15min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Gelato agrodolce al cetriolo
8hod. 20min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23u.
Cremolata di ricotta e cannella
10 min
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40 min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Crostata Arlecchino
1j
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55 Min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2j 30 menit