Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 177 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mascarpone
24h 10min
Uva e stilton ai pistacchi
15 menit
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1h 20min
Stelle di mare
30 min
Olio allo za'atar
1 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Daiquiri
10 min
Crema yogurt, mascarpone e limone
10 min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min