Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 177 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Maionese
10 Min
Crema spalmabile di funghi
35 min
Insalata capricciosa
30 min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Zabaione al limone
15 Min
Burro ai funghi porcini
4h
Burro mediterraneo
5h 20min
Salsa alle arachidi
1 Std. 20 Min
Crostini ubriachi
30 min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 min