Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocchette al Gorgonzola
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 150 g di farina tipo 00
- 400 g di latte intero a temperatura ambiente
- 300 g di Gorgonzola stagionato o altro formaggio erborinato (vedere varianti) a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alla mela cotogna
- 100 g di cotognata a pezzi
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 uova sbattute
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Crostata salata esotica
2 Std.
Crocchette ai funghi porcini
2h 50min
Focaccia al formaggio
55min
Palline di pane fritte
3h 15min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Bombardino
30 min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Tortino allo zenzero con crumble al cacao
1 godz.
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min