Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocchette al Gorgonzola
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 150 g di farina tipo 00
- 400 g di latte intero a temperatura ambiente
- 300 g di Gorgonzola stagionato o altro formaggio erborinato (vedere varianti) a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alla mela cotogna
- 100 g di cotognata a pezzi
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 uova sbattute
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Erbazzone reggiano
2óra
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3óra
Rotolini di lasagne
1óra
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2óra
Involtini di porri e ceci
30min
Pasta sfoglia veloce
2óra
Biscotti al burro
50min
Vol-au-vent leggeri
2óra 30p
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Focaccia al formaggio
55min