Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di zucchero
- 60 g di albumi
- 60 g di farina tipo 00
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 200 g di cioccolato fondente (45% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di liquore al cioccolato
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 31.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata al tiramisù
3h 15 min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15 min
Bocconcini di hamburger
2h 35 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30 min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Bignè lumachine
Geen beoordelingen
Grissini tricolore
3h
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min