Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 130 g di cubetti di ghiaccio
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 10 g di zucchero semolato
- 200 g di mozzarella, strizzata
Terminare la preparazione
- 150 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30min
Quiche ai pomodorini
1h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h