Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di sale
Condimento
- 400 g di mozzarella tagliata in pezzi (3-4 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaini rasi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2024 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Hot dog
4h 55min
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccine fantasia
2h 5 min
Wurstel vestiti
40 min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20 min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Corona di pan di pizza
4 Std.
Fagotto napoletano
2h 15 min
Focaccia a sorpresa
2 Std.