Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 250 g di farina tipo 00
- 200 - 250 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di peperoncino secco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30 min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 Std. 30 Min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Focaccia di semola
6h 40min
Crackers all'acqua
3 Std.
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10min
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Ciappe
1h 35min
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40 min