Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 0
- 30 g di strutto
- 1 cucchiaino di aceto
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 150 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2084.5 kJ / 498.2 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Grissini tricolore
3h
Millefoglie pepe e origano
4h 30 min
Grissini al burro e formaggio
30min
Erbazzone reggiano
2h
Bauletti di carne triestini
1h
Canascione
3 Std. 10 Min
Croissant salati agli spinaci
3h
Crocchette con salame piccante
9h 30min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min