Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 0
- 30 g di strutto
- 1 cucchiaino di aceto
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 150 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2084.5 kJ / 498.2 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Focaccia di Carnevale salentina
3u. 40min
Pasta gratinata
50min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Piccoli tramezzini farciti
50min
Polpette di mortadella
20min
Panettone gastronomico
26 godz.
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Parigina
3h 30min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1 Std. 30 Min