Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 0
- 30 g di strutto
- 1 cucchiaino di aceto
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 150 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2084.5 kJ / 498.2 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di tagliolini
4h
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Ciappe
1h 35min
Torta di patate borgotarese
2h
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Ventagli di pasta sfoglia
1h 20min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Gnocco fritto modenese
35min