Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 200 g di acqua
- 150 g di filetti di pesce bianco (merluzzo, nasello, ecc.), senza pelle e deliscati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro a pezzi
- 40 g di cipolla
- 210 g di farina tipo 00
- 600 g di latte intero a temperatura ambiente
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- olio per frittura
- succo di limone, spremuto fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 452 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 2.57 g
- Koolhydraten
- 7.23 g
- Vetten
- 7.65 g
- Vezels
- 0.24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini hamburger di tonno
3 godz. 40 min
Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)
2h 5min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Calzone
2 godz. 50 min
Panzerotti alla romana
55 Min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Crocchette di carne
9 godz.
Pizza frescolina
1h 40min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Polpettine danesi
45min
Mini panzerotti al pecorino
1h 40min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3h 5min