Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 200 g di acqua
- 150 g di filetti di pesce bianco (merluzzo, nasello, ecc.), senza pelle e deliscati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro a pezzi
- 40 g di cipolla
- 210 g di farina tipo 00
- 600 g di latte intero a temperatura ambiente
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- olio per frittura
- succo di limone, spremuto fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 452 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 2.57 g
- Koolhydraten
- 7.23 g
- Vetten
- 7.65 g
- Vezels
- 0.24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1 Std. 45 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1sa 15 dk
Palline di pane fritte
3 godz. 15 min
Terrina ai due colori
1h 20 min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Bon bon alla fragola
2h 30 min
Sopapillas
1h 10 min
Patate Dauphine
1 Std. 50 Min
Polpette di carne, funghi e carciofi
55 min