Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 130 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
Ripieno
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di prosciutto crudo
- 200 g di mozzarella
- 400 g di ricotta ben scolata dal siero
- 2 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1u. 50min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25 min
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20 min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5 min
Torta salata di pane
45 min
Krapfen di patate ripieni
2h 30 min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Tortano speck e fontina
2h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min