Ravioli di patate e scampi allo spumante

Ravioli di patate e scampi allo spumante

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Pasta
  • 300 g farina
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
  • 700 g patate pelate e a pezzi (2 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio mondato
  • 250 g di scampi sgusciati e a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo tritato
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
Condimento e termine della preparazione
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di scampi sgusciati
  • 50 g di spumante
  • 100 g di latte
Terminare la preparazione
  • 1 tartufo nero fresco piccolo

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 532.6 mg
Eiwitten 27.7 g
Calorieën 2036.3 kJ / 486.7 kcal
Vetten 13.3 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...