Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 700 g patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 250 g di scampi sgusciati e a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Condimento e termine della preparazione
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di scampi sgusciati
- 50 g di spumante
- 100 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tartufo nero fresco piccolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2036.3 kJ / 486.7 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 532.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35 min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Soufflé al cioccolato
45 min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 godz.
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min