Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Eiwitten
- 49.7 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 2041.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni alla norma
1h 30 min
Zucchine ripiene alla marinara
1 godz. 25 min
Tiella barese
1 Std.
Alici marinate sottovuoto
2h 30 min
Alici ripiene
50 min
Trota alla piemontese
1 Std.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40 min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Cipolle ripiene al prosciutto
1 Std.
Sgombri all'agro
1h 45 min
Lasagne pesce e verdure
1 godz. 50 min