Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Eiwitten
- 49.7 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 2041.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min
Crostata salata esotica
2 Std.
Cestini con crema alla zucca
2 Std.
Baccalà al forno con broccoli
1ωρ. 30 λεπτ.
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1ωρ. 20 λεπτ.
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2u. 40min
Polpo agli agrumi
1ωρ.
Baccalà gratinato
1ωρ.
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Cheesecake salata alle fragole
2 Std.
Cirighet
30 λεπτ.
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min