Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordon bleu
30 dk
Salatini würstel ed Emmental
1sa
Marsigliesi
1sa
Croissant con tonno affumicato
6 godz.
Mini croissant con pancetta affumicata
2h
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Bocconcini di hamburger
2 Std. 35 Min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Trancetti all'albicocca
1sa 10 dk
Piccoli polpettoni in crosta
1sa 10 dk