Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di tonno
35min
Polpette di tonno e ricotta
20min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Fiadoni
1 Std.
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Polpette di mortadella
20min
Pallotte cace e ove
55 Min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Crocchette di tonno
10 Std.