Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e tagliati in quarti
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Pasta all'uovo
1h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Ravioli al radicchio
1h 10 min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40 min.
Diplomatica
3h 30 min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min