Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 60 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 30 g di vino bianco
- 1 uovo
- 10 g di burro morbido
- 10 g di sale
Ripieno
- 50 g di pomodori a metà
- 80 g di Cheddar in fette e a pezzi
- 1 scalogno a metà (optioneel)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 150 g di carne trita mista
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 50 g di salsa di senape
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto per spennellare
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate duchessa
1 godz.
Mousse di salmone e patate
1 godz.
Grissini al formaggio
1 godz.
Salatini würstel ed Emmental
1 godz.
Focaccine fantasia
2h 5min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 godz.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Cono alla panna
3h 30min
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40 min
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Focaccine aneto e feta
1 godz. 25 min
Nuggets di pollo (senza glutine)
45 min