Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
70
g di foglie di spinaci freschi, lavate, asciugate e ben strizzate
of 70 g di spinaci in foglia surgelati - 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di mollica di pane a tocchetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio piccolo
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di Grana Padano
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
Condimento e termine della preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori maturi a pezzi
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al tartufo
45 min
Marinatura per pesce alla griglia
15min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Mini bavaresi alle more
4 godz. 30 min
Crema di scampi
1h 30min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 godz. 45 min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h