Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
70
g di foglie di spinaci freschi, lavate, asciugate e ben strizzate
of 70 g di spinaci in foglia surgelati - 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di mollica di pane a tocchetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio piccolo
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di Grana Padano
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
Condimento e termine della preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori maturi a pezzi
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in brodo
1h 20 min
Pasta all'uovo
1h
Tortelli di zucca mantovani
2h 30 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30 min
Paella
1 Std. 50 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30 min
Farfalle all'uovo
1h
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15 min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10 min