Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
70
g di foglie di spinaci freschi, lavate, asciugate e ben strizzate
of 70 g di spinaci in foglia surgelati - 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di mollica di pane a tocchetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio piccolo
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di Grana Padano
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
Condimento e termine della preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori maturi a pezzi
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2j 30 menit
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Pasta all'uovo
1h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14hod. 15min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Ravioli di patate e gamberi
1h 20min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Crostata di pere al cioccolato
1h 20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min