Cuore di cheesecake ai lamponi

Cuore di cheesecake ai lamponi

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u.
10 fette

Ingrediënten

Base della cheesecake
  • 200 g di biscotti secchi a pezzi
  • 50 g di gherigli di noci
  • 1 cucchiaino di aroma al Rum
  • 90 g di burro fuso
Crema al mascarpone
  • 500 g di mascarpone
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
  • 125 g di lamponi freschi, lavati ed asciugati
  • codette colorate a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 9.8 g
Calorieën 2171 kJ / 519 kcal
Vetten 40.4 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 29.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...