Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero di canna
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
- 220 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 20 g di zucchero di canna
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di mele, sbucciate e a tocchetti (vedere consigli)
- 20 g di burro
- 50 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 54.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1h 30min
Torta della nonna
1h 30min
Crostatine di riso con cuore di mela
1h 20min
Biscotti al limone
1 Std. 5 Min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Pariser bullar
2h 50min
Crostata alla nocciola
2h
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1h 40 min
Canestrelli
1h 50min