Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 rametti di finocchietto selvatico, lavato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 350 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina integrale
- farina tipo 0 q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7568.4 kJ / 1783.8 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 43.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nodini alle olive
4h 30 min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Treccia di pane alle olive
5h 30 min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane all'orzo
2h 45min
Pane alla soia
3 Std. 10 Min
Pane al semolino
4 Std.
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Il pane di Altamura
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.