Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- rosmarino fresco, gli aghi lavati q.b.
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 foglioline di menta fresca, lavate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia ai cereali
2h 5 min
Focaccia croccante
2h 10min
Pane integrale in cassetta
4h
Panini all'olio
3h 10min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 Min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min