Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di aceto di vino bianco
- 3 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di sale (optioneel)
- 500 g di pomodori secchi
- 2 cucchiaini colmi di aglio disidratato in scaglie
- 2 pizzichi di peperoncino piccante rosso a pezzetti
- 2 pizzichi di timo secco
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1 cucchiaini di basilico secco
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12451 kJ / 2976 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 321 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Pesche sciroppate
721h 20min
Dado granulare
8h 15min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Marmellata di pomodori verdi
25 Std. 10 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min