Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di aceto di vino bianco
- 3 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di sale (optioneel)
- 500 g di pomodori secchi
- 2 cucchiaini colmi di aglio disidratato in scaglie
- 2 pizzichi di peperoncino piccante rosso a pezzetti
- 2 pizzichi di timo secco
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1 cucchiaini di basilico secco
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12451 kJ / 2976 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 321 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Funghetti sott'olio
721h
Pomodorini al naturale
1h
Carciofini sott'olio
721h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Zucchine sott'olio
723h 15 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Castagne al Rum
1440h 40min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min