Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g di melanzane tonde violette a fette (2 cm)
- 1 cucchiaio di sale
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 gambi di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di origano fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di vino bianco secco
- 1 peperone rosso a dadini (2x2 cm)
- 2 gambi di sedano bianco a dadini (2x2 cm)
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1143 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Mostarda
36h 40min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Composta di pomodori e capperi
1sa
Zucchine piccanti
55 Min
Funghetti sott'olio
721h
Zucchine sott'olio
723h 15min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min