Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 85 - 90 g di olive verdi in salamoia, denocciolate
- 400 g di acqua
- 140 g di spinaci baby freschi
- 620 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia di zucca
1h 35 min
Pane al semolino
4h
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2j 30 menit
Crêpes alle zucchine
1h 15min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Pizza del pastore
5 godz.
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia di semola
6hod. 40min
Focaccia al pesto
3h 40 min