Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 85 - 90 g di olive verdi in salamoia, denocciolate
- 400 g di acqua
- 140 g di spinaci baby freschi
- 620 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Pizza alle tre farine
1h 55 min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10 min.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min
Taralli zenzero e curcuma
1h
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10 min.
Kalács (Pane ungherese)
3 Std.