Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 85 - 90 g di olive verdi in salamoia, denocciolate
- 400 g di acqua
- 140 g di spinaci baby freschi
- 620 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte con semi di papavero
1hod. 40min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Pane alla ricotta
3hod.
Focaccia alla crema di formaggi
2小时 10 分钟
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2小时 10 分钟
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3u. 20min
Focaccia al pesto
3h 40min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min