Compatibele versies
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle agli spinaci
- 250 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 25 g di spinaci baby freschi cotti (50 g crudi)
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Pesto di pomodori secchi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
- 10 foglie di basilico fresche
- 15 capperi
- 20 g di pinoli sgusciati
- 120 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 180 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3784.5 kJ / 904.5 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 57.7 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Pappardelle ripiene di piselli
2 godz. 25 min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2u. 20min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10 min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min