Compatibele versies
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle agli spinaci
- 250 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 25 g di spinaci baby freschi cotti (50 g crudi)
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Pesto di pomodori secchi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
- 10 foglie di basilico fresche
- 15 capperi
- 20 g di pinoli sgusciati
- 120 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 180 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3784.5 kJ / 904.5 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 57.7 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min
Lasagne valtellinesi
2h
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Paccheri filanti al gratin
1h 35min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1小时 20 分钟