Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di yogurt naturale
- 20 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di friarielli puliti
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 486.7 kJ / 116.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 165.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di funghi
1h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Sformatini al cotechino
30min
Quenelle salate di carote e mandorle
1h 30min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Mini quiche al radicchio
1h 10 min
Girelle con pesto di noci
50min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10 min
Frico
1h
Cocottine di zucca e ricotta
50min