Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari interi piccoli, puliti
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 300 g di canocchie, pulite
- 20 g di aceto
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua calda
- 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2289.8 kJ / 547.2 kcal
- Eiwitten
- 60.4 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Brodetto romagnolo
50 min.
Carciofi alla romana
50 min.
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Brodetto alla triestina
1h
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 godz. 10 min
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1 Std. 20 Min
Frittata con carciofi
40 Min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1 godz. 30 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min