Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari interi piccoli, puliti
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 300 g di canocchie, pulite
- 20 g di aceto
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua calda
- 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2289.8 kJ / 547.2 kcal
- Eiwitten
- 60.4 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Seppie in zimino
40 Min
Zuppa del pescatore
50 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Brodetto di Fano
1 Std.
Guazzetto di fasolari e fave
1 Std. 50 Min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min