Brodetto di Porto Recanati

Brodetto di Porto Recanati

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di calamari interi piccoli puliti
  • 200 g di vino bianco secco
  • 800 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
  • 300 g di canocchie pulite
  • 20 g di aceto
  • 2 cucchiaini di sale
  • 200 g di acqua calda
  • 1 bustina di zafferano
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • fette di pane tostato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1428.6 mg
Eiwitten 78.9 g
Calorieën 2395.7 kJ / 572.6 kcal
Vetten 20.8 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...