Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari interi piccoli, puliti
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 300 g di canocchie, pulite
- 20 g di aceto
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua calda
- 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2289.8 kJ / 547.2 kcal
- Eiwitten
- 60.4 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1 Std. 20 Min
Coda di rospo all'andouille
1 Std. 20 Min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Cacciucco
1 Std. 20 Min