Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 350 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di menta fresca, le foglioline
Maionese alla menta
- 200 g di olio di arachidi
- 10 g di menta fresca, le foglioline
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di senape
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- salmone affumicato a fette q.b.
- foglie di menta q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 370 kJ / 88.4 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 dk
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 dk
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 dk
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1sa
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 dk
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1 Std. 10 Min
Bicchierini capresi
30 Min