Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicche di pane
-
120
g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
of 120 g di Parmigiano reggiano stagionato almeno 36 mesi, a pezzi (2-3 cm) - 1 di spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 50 g di acqua
Salsa di pomodoro e piselli
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 100 g di piselli freschi o congelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678.8 kJ / 401.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 962 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2óra
Super Ham-Burger
2óra 30p
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10 min
Fanzelto di patate
35 min
Riso alla cantonese
40 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Focaccia tirolese
3h 30 min
Polpette alla mortadella
40 min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1h 20min
Ciambelline ai formaggi
30min
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20 min
Pasta gratinata
50min