Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini con funghi e castagne
45 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Filetto di maiale all’uva
1 godz. 15 min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 godz. 30 min
Tacchino con ripieno all'uva
1 godz. 30 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 godz.
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 godz. 10 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 godz.
Maiale alle prugne
35min