Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
5h
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50 min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50min
Bignè con tre mousse
2h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min