Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10 min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40 min.
Involtini alla frutta secca
40min
Maiale alle prugne
35min
Filetto di maiale e fragole
1h 25 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min