Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina senza glutine
- 65 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Carciofi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cuori di carciofo a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Filetto di maiale
- 1 filetto di maiale, senza nervi 500-600 g circa
- sale q.b.
- pepe nero macinato fresco q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arista all'arancia
8h 35 min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Salmone farcito
1h 5min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Filetto di maiale all’uva
1u. 15min
Polenta con funghi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Polpettone classico
1u. 15min