Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina senza glutine
- 65 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Carciofi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cuori di carciofo a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Filetto di maiale
- 1 filetto di maiale, senza nervi 500-600 g circa
- sale q.b.
- pepe nero macinato fresco q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse salmone e aneto
10 min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 min
Zucchine ripiene di uova
1h
Cotechino alla Wellington
6h
Uova mimosa con sardine
35 min
Petto di pollo ripieno al brie e mirtilli rossi
45 min
Crêpe con capesante e porri
Geen beoordelingen
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50 min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Scaloppine agli asparagi
1h