Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 2 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 600 g di fesa di tacchino senza pelle intera
- 120 g di albicocche secche denocciolate, ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e strizzate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea a fettine (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco passito o Marsala
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 5594 kJ / 1337 kcal
- Eiwitten
- 151.6 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 54.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 4184 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3u. 10min
Arista all'arancia
8h 35min
Rollè di tacchino e spinacini
1h 20min
Pollo alla birra con verdure
1小时
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1小时
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3u. 25min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1小时
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min