Tacchino ripieno

Tacchino ripieno

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 10 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 grani di pepe nero
  • 1 foglia di alloro fresca lavata
  • 600 g di fesa di tacchino senza pelle intera
  • 120 g di albicocche secche denocciolate ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e strizzate
  • 250 g di cipolle rosse di Tropea a fettine (0.5 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di vino bianco passito o Marsala

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 6 porzioni

Natrium 4184 mg
Eiwitten 151.6 g
Calorieën 5594 kJ / 1337 kcal
Vetten 54.6 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 40.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...