Compatibele versies
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1h
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Tomino con coulis di fichi
55 Min
Corona di riso agrumata ai gamberetti e mazzancolle
1h
Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi
1h
Crostata di verdure provenzale
1h 20min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Torta alle bucce di banana
3h 45 phút
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h