Compatibele versies
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse salmone e aneto
10 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10 min
Salsicciotti di pollo con salsa ai funghi, insalata di patate e pere al cioccolato
1j 30 menit
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 menit
Vellutata di salmone in crosta
1h 50min
Cordon bleu al grano saraceno
35 Min
Sformatini di asparagi
45 Min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2j
Soufflé alla salsiccia e zucca
1j 30 menit
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 min
Pollo al Rum e cocco
2j 30 menit
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1j 30 menit