Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato

Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato

3.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 5u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Cialde di Parmigiano reggiano
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 100 g di farina
  • 100 g di burro a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
Mousse di barbabietola
  • 400 g di barbabietola rossa pelata, a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 18 g di fogli di gelatina precedentemente ammollati in acqua
  • 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di sale
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 200 g di salmone affumicato a fette (1-2 mm)
  • aneto fresco q.b. per servire

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 6 porzioni

Natrium 5963 mg
Eiwitten 99 g
Calorieën 10055 kJ / 2402 kcal
Vetten 174 g
Vezels 14 g
Verzadigd vet 99 g
Koolhydraten 113 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...