Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialde di Parmigiano reggiano
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di farina
- 100 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
Mousse di barbabietola
- 400 g di barbabietola rossa, pelata, a pezzi
- 50 g di acqua
- 18 g di fogli di gelatina, precedentemente ammollati in acqua
- 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di salmone affumicato, a fette (1-2 mm)
- aneto fresco q.b. per servire
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 10055 kJ / 2402 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 113 g
- Vetten
- 174 g
- Verzadigd vet
- 99 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 5963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min
Blinis integrali con Gorgonzola
1h
Flan ai quattro formaggi
1h
Pancake ai pistacchi (Qatayef con achta)
1h
Trittico d'autore
2 Std.
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30 min
Muffin di sfoglia con salmone e avocado
35 min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2 Std.
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2 Std.
Blinis con prosciutto di Praga
1h