Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialde di Parmigiano reggiano
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di farina
- 100 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
Mousse di barbabietola
- 400 g di barbabietola rossa, pelata, a pezzi
- 50 g di acqua
- 18 g di fogli di gelatina, precedentemente ammollati in acqua
- 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di salmone affumicato, a fette (1-2 mm)
- aneto fresco q.b. per servire
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 10055 kJ / 2402 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 113 g
- Vetten
- 174 g
- Verzadigd vet
- 99 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 5963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di barbabietole
25min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1ωρ.
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2 godz. 30 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1ωρ. 30 λεπτ.
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Tartine di pane alla menta
4h 10 min.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 λεπτ.
Condimento avocado e basilico
20min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h