Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di finocchietto selvatico
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 210 g di acqua
- 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane integrale al vapore
2h
Pane alla soia
3h 10min
Panini alla zucca
4h
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10 min