Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di finocchietto selvatico
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 210 g di acqua
- 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1 Std. 40 Min
Focaccia di zucca
1h 35min
Panini alla zucca
4 godz.
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Plumcake salato vegetariano
1 Std. 15 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane alle erbe aromatiche
1sa 30 dk
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h