Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 300 g di farina tipo 00
Pane
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi di papavero
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
- Eiwitten
- 85.1 g
- Koolhydraten
- 515.4 g
- Vetten
- 97.9 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 42.7 g
- Natrium
- 6023.7 mg
Alternatieve recepten
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Roggenbrot (pane austriaco)
3 godz. 30 min
Biscotti al burro, tè matcha e vaniglia
4h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 Std. 35 Min
Pagnotte turche
2óra 20p
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2óra 30p
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane Roti
1h
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min