Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglie di mais
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale grosso
- 100 g di farina di mais
Mousse di baccalà
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 4 - 5 pomodori secchi sott'olio, a fette sottili
- prezzemolo tritato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Ponte dei sospiri
1 Std.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Pizza romana scomposta
3 Std. 20 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Salsa cocktail
10 Min