Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglie di mais
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale grosso
- 100 g di farina di mais
Mousse di baccalà
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 4 - 5 pomodori secchi sott'olio, a fette sottili
- prezzemolo tritato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di ceci con vongole
40min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1u.
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2u.
Mousse di scampi e sogliole
35min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Ponte dei sospiri
1u.
Polpo su farinata di ceci
5h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1u.
Cocktail di melagrana e scampi marinati (per 2 persone)
40min
Mousse di baccalà
45 min