Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglie di mais
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale grosso
- 100 g di farina di mais
Mousse di baccalà
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 4 - 5 pomodori secchi sott'olio, a fette sottili
- prezzemolo tritato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con tre mousse
2 Std.
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30 min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min
Blinis con salmone
1h
Polpo su farinata di ceci
5h
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35 min