Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2150 g di acqua
- 200 g di polpo fresco
- 5 uova
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di mollica di pane raffermo
- 10 capperi sotto sale, dissalati
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 6 olive taggiasche denocciolate
- 40 g di aceto di mele
- 180 g di olio di semi di girasole
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di carote, pelate e a rondelle
- 200 g di filetti di pesce, tipo lampuga
- 8 gamberoni giganti freschi interi
Terminare la preparazione
- 50 g di acqua
- 30 g di aceto di mele
- 200 g di pane, tipo galletta del marinaio
- 200 g di barbabietola rossa cotta a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3607 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 66.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Brandacujun
45 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Bagna cauda
35min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Polenta concia alla valdostana
1sa 40 dk
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Pansoti in salsa di noci
2小时
Panissa
45 min