Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2150 g di acqua
- 200 g di polpo fresco
- 5 uova
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di mollica di pane raffermo
- 10 capperi sotto sale, dissalati
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 6 olive taggiasche denocciolate
- 40 g di aceto di mele
- 180 g di olio di semi di girasole
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di carote, pelate e a rondelle
- 200 g di filetti di pesce, tipo lampuga
- 8 gamberoni giganti freschi interi
Terminare la preparazione
- 50 g di acqua
- 30 g di aceto di mele
- 200 g di pane, tipo galletta del marinaio
- 200 g di barbabietola rossa cotta a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3607 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 66.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandacujun
45 min
Panissa
45 min
Pandolce genovese
1h 30min
Pansoti in salsa di noci
2h
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Buridda alla ligure
55 min
Stroscia di Pietrabruna
50 Min
Torta pasqualina (senza glutine)
2h
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta pasqualina
2 godz. 5 min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min