Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2150 g di acqua
- 200 g di polpo fresco
- 5 uova
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di mollica di pane raffermo
- 10 capperi sotto sale, dissalati
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 6 olive taggiasche denocciolate
- 40 g di aceto di mele
- 180 g di olio di semi di girasole
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di carote, pelate e a rondelle
- 200 g di filetti di pesce, tipo lampuga
- 8 gamberoni giganti freschi interi
Terminare la preparazione
- 50 g di acqua
- 30 g di aceto di mele
- 200 g di pane, tipo galletta del marinaio
- 200 g di barbabietola rossa cotta a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3607 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 66.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2h 5min
Mini bonet
2h
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Pere al vino rosso
3h 20min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Buridda alla ligure
55min
Brandacujun
45min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Panissa
45min
Bonèt
2h