Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 1 lime, il succo e la scorza
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di carpaccio di tonno affumicato, a fette piccole (circa 10 g cad.)
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- lime, le zeste, a piacere (optioneel)
- pepe rosa in grani, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 godz.
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Trittico d'autore
2 Std.
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 Std.
Tartine estive
4 Std.
Tartare al tonno e avocado
1 godz. 15 min
Tartare al salmone
1 godz.
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 godz.
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20 min