Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blinis
- 1 uovo, il tuorlo e l'albume separati
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di farina integrale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro
Terminare la preparazione
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
- 100 g di mascarpone
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di miele
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes Suzette
35 min
Crêpes al salmone e formaggio all'aneto
55 Min
Blinis al curry con gamberi
1hod.
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Blinis con prosciutto di Praga
1hod.
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1hod.
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Tramezzini al pesto di spinaci
4h
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20min
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1hod.
Smoothie agli spinaci, banana e ananas
10 min
Cupcake ai fiori di sambuco
1 godz. 5 min