Compatibele versies
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 750 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di Panko (vedere varianti)
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- 250 g di maionese
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa guacamole
10 min
Guacamole Tex-Mex
5 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1hod. 30min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1hod. 30min
Bicchierini tricolore
3h 30 min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 Min
Baby cupcakes
1hod. 30min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1hod.
Spaghetti di vetro saltati con manzo e verdure (Japchae)
1 Std. 45 Min
Zuppa di pesce con latte di cocco e riso (Bimby Friend)
30 min
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.