Compatibele versies
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 750 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di Panko (vedere varianti)
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- 250 g di maionese
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di gamberi
30 min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 Min
Dessert di riso al mango
55 Min
Salsa bernese
20 Min
Marinatura all'ananas
20 Min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 min
Salmone teriyaki
50 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3 godz. 40 min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.
Pesto di pistacchi
10 Min