Compatibele versies
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 750 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di Panko (vedere varianti)
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- 250 g di maionese
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone teriyaki
50 menit
Pad thai
45 Min
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2j 10 menit
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 min
Salsa bernese
20 min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1j 20 menit
Bisque
2j
Blinis con carpaccio di tonno
1j
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3sa
Crema di patate con polpo
1j
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1 godz. 5 min