Compatibele versies
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 750 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di Panko (vedere varianti)
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- 250 g di maionese
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyoza
1h
Pesto di pistacchi
10 min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Salsa bernese
20 min
Bisque
2h
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
4h
Pulled pork a Cottura Lenta
7 Std.
Chantilly ai chiodi di garofano
20 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min