Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di zucchero
- 75 g di acqua
- 40 g di olio di semi di arachidi
- 40 g di olio di riso
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
Crema pasticcera
- 500 g di bevanda vegetale
- 100 g di zucchero
- 80 g di amido di mais (maizena)
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
Terminare la preparazione
- frutti di bosco, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1105.3 kJ / 264.2 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 82.8 mg
Alternatieve recepten
Pancake (senza glutine e senza lattosio)
30 min
Frolla alla quinoa segnaposto stella
1j 30 menit
Banane baby con salsa caramello speziata
1h 50min
Plumcake esotico da viaggio (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
7h 30min
Pasta choux (vegan)
2j
Cornetti alla frutta secca (vegan)
2j 10 menit
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1j 30 menit
Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)
50 menit
Crêpes senza lattosio ripiene di confettura
1j
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30 min
Crema pasticcera (vegan)
15min
Pancake (senza lattosio)
35 Min