Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
210
g di lievito madre
of 30 g di lievito in polvere madre - 35 g di farina tipo 0
- 1585 g di acqua
- 160 g di farina integrale
- 140 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina manitoba
- 7 g di sale
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di gherigli di noci
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4770 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 187 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Lievito madre
72h 15min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane toscano con lievito madre
5h