Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta allo zafferano
- 10 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 250 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di zucchero
- 1 bustina di zafferano in polvere
Crema all'arancia
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato (vedere varianti)
- 100 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- cioccolato fondente in scagliette, a piacere
- 6 amarene sciroppate, sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1491.3 kJ / 356.5 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 37.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannoli siciliani
1 Std. 30 Min
Crema al limone con mirtilli
1 Std.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Alberello lecca-lecca
4 Std.
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2 Std. 40 Min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 Std. 30 Min
Mousse di ricotta all'arancia
15min
Torta pere e zenzero (TM6)
40min
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Budino alle pere con salsa al caramello
3 Std. 30 Min
Salsa al cioccolato
20min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min