Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 60 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 4 g di sale
- 4 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 uovo
- 30 g di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pistacchi salati sgusciati
- 40 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e tagliati grossolanamente
- 30 g di olive nere, sgocciolate e tagliate grossolanamente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 233.1 kJ / 55.7 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 73.6 mg
Alternatieve recepten
Lingue croccanti
45min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Schiacciatina zucca e carote
45min
Tris di salse per aperitivo
30min
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Crema di whisky
2h
Frollini salati al rosmarino
1h 30min
Pesto di lattuga
15min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min