Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 60 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 4 g di sale
- 4 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 uovo
- 30 g di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pistacchi salati sgusciati
- 40 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e tagliati grossolanamente
- 30 g di olive nere, sgocciolate e tagliate grossolanamente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 233.1 kJ / 55.7 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 73.6 mg
Alternatieve recepten
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Tris di salse per aperitivo
30min
Lingue croccanti
45 Min
Cantucci al rosmarino
1 Std. 30 Min
Treccia al salmone
2h 20min
Crackers al formaggio
4h 30min
Crostata salata multicolore
1h
Beccute
1h