Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alla ricotta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 30 g di vino rosso
- 30 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 8 g di sale
Ripieno
- 200 g di zucchine, senza le estremità
- 150 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 200 g di stracciatella
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di mozzarella, perline
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1725.7 kJ / 412.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 799.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotolo ai piselli
50min
Coppa cookies
3h 30min
Sformato di zucchine al basilico
50min
Crostata salata multicolore
1h
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 min
Nuggets di pollo con panatura ai popcorn
45min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe (TM6)
45min
Biscottini mele e noci
50min
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Patate duchessa (TM6)
1h