Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alla ricotta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 30 g di vino rosso
- 30 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 8 g di sale
Ripieno
- 200 g di zucchine, senza le estremità
- 150 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 200 g di stracciatella
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di mozzarella, perline
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1725.7 kJ / 412.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 799.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Casetta di Natale
1hod. 30min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 Min
Alberelli di sfoglia
1hod. 30min
Torroncini abruzzesi
3h 30 min
Crostata salata tricolore
1hod. 30min
Crostata di pomodori con pesto
1hod. 30min
Crostata salata multicolore
1hod.
Insalata speziata di patate, melone e speck
30 min
Nuggets di sogliola
40 Min
Cream tart al cioccolato
8h
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Rotolo di frittata
45 min