Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1470 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 7 g di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 324.2 kJ / 77.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 116.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2hod.
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Pane alle noci al Varoma
3h 30 min
Plumcake patate e speck
2hod.
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6 Std.
Bougatsa
1hod.
Focaccia alle carote
3h 30 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 Min
Crostata salata multicolore
1hod.
Torta di albumi al cioccolato
50 Min
Treccine allo yogurt
6h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min