Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio di oliva
- 2 cipollotti, la parte bianca, a rondelle
-
100
g di fave fresche, sgranate
of 100 g di fave surgelate, precedentemente decongelate - 4 rametti di finocchietto selvatico, precedentemente sbollentato e a pezzi
- 180 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 150 g di latte
- 80 g di olio di semi di mais + q.b.
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 15 g di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di pecorino stagionatura media, a tocchetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 831 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 242.7 g
- Natrium
- 0.9 mg
Alternatieve recepten
Rustici alla scarola
10 Std.
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 Min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1 Std.
Ciambellone all'uva
1 Std.
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 Min
Pesto mandorle e basilico
10min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3u. 20min
Confettura di prugne e mele
1 Std.
Pesto di melanzane
10min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Minestra di fave con cicoria
50min