Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 80 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di brandy
- 200 - 250 g di robiola
Terminare la preparazione
- 50 - 60 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- pistacchi tritati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3370 kJ / 805.5 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1415.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1 Std. 30 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Ravioli cinesi
1 Std.
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30 Min
Arcobaleno tortillas (TM6)
30 Min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 godz. 15 min
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Gyoza
1 Std.