Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 80 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di brandy
- 200 - 250 g di robiola
Terminare la preparazione
- 50 - 60 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- pistacchi tritati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3370 kJ / 805.5 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1415.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Ravioli senza via di scampo
2 Std.
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 Std. 20 Min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1u. 15min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1h 30min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 min
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Gnocchi di broccoli
1 godz.