Pane al rosmarino

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u.
15 fette

Ingrediënten

  • 20 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 8 g di sale
  • 1650 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 2 pizzichi di zucchero
  • 600 g di farina di forza + q.b.
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • ½ cucchiaino di sale grosso

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 275.8 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 784 kJ / 187.4 kcal
Vetten 5 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 29.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...