Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 453.9 kJ / 108.5 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 197.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Panini morbidi al sesamo segnaposto
4 Std.
Focaccia pomodorini e olive
3 Std. 30 Min
Pane all'acqua
4 Std.
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Torta estasi
45 Min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 Std. 15 Min
Pagnotta rustica
3 Std.
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Panini bovoli
4 Std.
Treccine allo yogurt
6h 30min